Roberto (Medewerker Crediteuren)

Roberto is een gedreven professional met een diploma in boekhouden. Hij heeft ruime ervaring opgedaan als credit controller, waar hij verantwoordelijk was voor het beheren van kredietlimieten en het minimaliseren van betalingsrisico's. Daarnaast zorgde hij voor een nauwkeurige en tijdige facturatie. Met zijn scherpe analytische vaardigheden en oog voor detail weet hij financiële processen efficiënt te stroomlijnen. Roberto's combinatie van expertise in zowel credit control als facturatie maakt hem een waardevolle aanwinst voor elk financieel team. Zijn toewijding aan nauwkeurigheid en betrouwbaarheid zorgt voor optimale financiële resultaten en klanttevredenheid.

Roberto is een jonge, frisse collega die leergierig is en voortdurend streeft naar persoonlijke groei. Hij is vastberaden om zichzelf verder te ontwikkelen binnen het bedrijf en neemt elke kans aan om nieuwe vaardigheden te leren. Met zijn positieve energie en inzet is Roberto een kracht die anderen motiveert en het team vooruit helpt.
 
Roberto is na een opzegtermijn van 1 maand beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week. Daarnaast heeft hij een salarisindicatie van ongeveer € 3.300,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

Verantwoordelijk voor het opstellen en verzenden van facturen aan klanten volgens de vastgestelde schema’s. Actief contact opnemen met klanten om openstaande betalingen te bespreken en eventuele disputen op te lossen. Het berekenen en analyseren van de DSO van diverse administraties. Kredietwaardigheid controle uitvoeren voor nieuwe klanten. Het controleren en boeken van transacties van bankafschriften in het financiële systeem. Daarnaast het voorbereiden van de incassobatches en de terugbetaalbatches. Het onderhandelen en vastleggen van betaalregelingen met klanten die moeite hebben met het betalen van openstaande facturen.

Functie

Medewerker Crediteuren

Leeftijd

36

Woonplaats

Lisse

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

X

Computervaardigheden

X